Mikä pyörä prinsessalle tai prinssille?

Lastenpyörän valinta on kuin lasikengän sovittaminen: tärkein ominaisuus on koko. Pyörä ei saa olla liian suuri tai pieni. Koska prinsessa tai prinssi saa ensimmäisen pyöränsä vain kerran, tulee myös ulkonäköasioihin suhtautua vakavasti. Tunneasioista puhumattakaan.

Ja niin se vain on, että nuoren kuninkaallisen tärkeitä nuoruusmuistoja on se, kun apupyöriä ei enää tarvita, kun kukaan ei ole antamassa tukea. Kun vapaus omasta osaamisesta ottaa ensimmäisen kerran vallan.

Viisas kuninkaallinen kuitenkin ottaa huomioon, että pyöräily perustuu osaamiseen ja sitä edeltäneeseen harjoitteluun ja oppimiseen.

Kun pyörän koko on oikea, sillä harjoitteleminen on mieluisaa ja motivoivaa. Oikea koko tekee pyöräilystä myös turvallisempaa. Seuraava kuninkaallinen muistisääntö kannattaa kirjoittaa ylös vahakantiseen: Perillisen varpaat osuvat maahan kun lastenpyörän istuin on laskettu alimpaan asentoonsa!

Paras ajoasento on luonnolliseti kuninkaallisen pysty, koska se näyttää hyvältä. Pysty asento myös auttaa löytämään oikean tasapainon.

Lapsi kasvaa, mitä tehdä? Havaitessasi, että lapsen polvet ja ohjaustanko ottavat kontaktia, on aika pitää pieni neuvonpito ja suunnistaa kohti polkupyöräliikettä: on tullut isomman pyörän aika.

Monark tarjoaa prinsessoille ja prinsseille kahdeksan vaihtoehtoa, pienestä 12” aina 20” asti. Junnuille löytyy omat 24” vaihtoehdot, tytöille ja pojille omansa.