”Jokaisella meistä pitäisi olla mahdollisuus pyöräillä kuninkaallisesti.”
 
Näin ajatteli ruotsalainen Birger Svensson vuonna 1908, kun hän perusti yrityksensä Svenska Cykeldepotenin. Jo samana vuonna rullasi ensimmäinen Birgerin pyörä, joka myöhemmin sai nimekseen Monark, pitkin Varbergin hiekkatietä Ruotsissa. 
Monarkista tuli yksi Pohjois-Euroopan suurimmista kaksipyöräisten valmistaja. Yli vuosisata on kulunut ja aikojen saatossa polkupyörät ovat muuttuneet, mutta meidän perusajatuksemme on edelleen sama: Valmistaa polkupyöriä, jotka kestävät pohjoisen vaihtelevissa sääolosuhteissa.
1990-luvun loppupuolelta lähtien Monark on kuulunut kansainväliseen Cycleurope-konserniin kuten myös ruotsalainen Crescent ja italialainen Bianchi. 
Varbergissa, Ruotsissa sijaitsee pyörätehtaamme, jossa kaikki Monark-polkupyörät suunnitellaan ja osa pyöristä valmistetaan.

Cycleurope Finland Oy kuuluu kansainväliseen Cycleurope-konserniin, joka on Euroopan johtavia polkupyöräalan yrityksiä. Yrityksemme menestys perustuu kokonaisvaltaiseen asiakaspalveluun, ammattitaitoiseen henkilökuntaan sekä alansa tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin tuotemerkkeihin; tuomme maahan Crescent-, Monark-, Bianchi- ja Definitive Bmx-polkupyöriä sekä TEC- ja Spectra-polkupyörätarvikkeita.

CYCLEUROPE SUOMESSA

Monark Excersise

0